Зодиите, които са на „ти“ със секса

Повишеното желание за секс на някои хора може да ви се струва странно, но то си има обяснение и астрологията го дава.

Просто някои зодии са по-сексуално настроени в сравнение с други и в това няма нищо лошо.

Има редица проучвания, които доказват, че по-честите интимни контакти подобряват психичното здраве и носят множество ползи за тялото. Разбира се, има и случаи, в които повишеното либидо и желанието за секс е болестно състояние, но те са друга тема.

Вижте кои зодии са по-пламенни в леглото и не могат без секс:

Рак

Хората с този знак са много емоционални и страстни под завивките. Славят се с това, че са доста по-отворени и либерални, което им позволява да правят секс за една нощ или да опитват по-нестандартни неща в леглото.

Те обичат да доставят удоволствие на интимните си партньори и са ненаситни. Дори и да нямат връзка, раците не могат да стоят без секс.

Скорпион

Любвеобилни, страстни, а понякога и ревниви. Това са скорпионите, които са на „ти“ със секса и обичат фетишите. Те имат много силно изразена аура, с която лесно привличат вниманието. Понякога могат да накарат другия да играе ролеви игри, да носи латекс или секси бельо.

Ако започнете да излизате със скорпион, бъдете сигурни, че сексът с него ще бъде много по-различен и запомнящ се.

Близнаци

Подобно на скорпионите, представителите на тази зодия също обичат по-нестандартния секс и ако другият е по-консервативен, това може да бъде проблем във връзката им. Те не остават задълго без секс, дори обичат тройките.

Близнаците са нещо като два характера в едно. Те са свенливи в началото, но отпуснат ли се, могат да развинтят фантазията си и да направят видеозапис на интимните си подвизи. Известни са и с това, че заплюят ли си някого, не се отказват лесно.