Зодиите, които винаги се влюбват в неподходящи хора

Склонни ли сме лесно да се откажем, когато някой не споделя чувствата ни? 

Тук отново поглеждаме към звездната карта, защото се оказва, че зодиакалният знак, под който сме родени може да окаже влияние на отношението ни към любовта.

Зодия Овен

Този силен зодиакален знак има слаба страна. Често представителите на зодията се влюбват в личности, които не се интересуват от тях. На Овена му трябва повече време, за да види истината.

Романтичната му природа го кара да мисли, че отсрещната страна рано или късно ще осъзнае колко са специални и ще отговори на чувствата им. Не се заблуждавайте, скъпи Овни, в любовта трябва и да получавате, не само да давате

Зодия Скорпион

В любовта един от зодиакалните знаци, който определено има голямо самочувствие е Скорпионът. Когато хареса дадена личност, той атакува смело, като е твърде сигурен в това че няма начин да не бъде забелязан.

За него е немислимо да бъде отхвърлен, затова не се отказва до последно от това да получи желаното в любовта. Е, на финала обикновено е шокиран, че не е желан. За щастие Скорпионите бързо си намират нещо ново в любовта, което да ги забавлява.

Зодия Телец

Телците проявяват своята упоритост във всеки аспект от живота и почти винаги успяват да получават това, което желаят. В любовта нещата не са по-различни, освен когато попадат на човек, който няма интерес към тях, а това не е рядкост.

Представителите на този знак са толкова упорити, че се случва отсрещната страна да прибегне до по-резки мерки, за да покаже, че няма интерес. Но мотото на Телците е „Поне се опитах!“.

The dreaming woman with a pearl necklace on the bared shoulders

Зодия Стрелец

Представителите на зодия Стрелец са непоправими романтици. В любовта проблемите им могат да дойдат от това, че се влюбват в неподходящи личности.

Случили се да изпитат силни емоции, в главата им веднага се появяват планове за общо бъдеще, любовна идилия, а нерядко казват че имат човек до себе си въпреки че връзка реално няма, а само неангажиращи взаимоотношения.

Зодия Риби

Любовта за представителите на зодия Риби е твърде важна за тях и те са готови да я търсят дори на погрешните места. Любовните емоции карат тези вечни мечтатели да се чувстват изпълнени, завършени.

Рибите търсят голямата любов, истинския партньор и не се отказват, докато не го намерят. Но понякога попадат на човек, който не може да откликне на техните емоции, а рибите са лесно раними.