Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Зодиите, на които им е трудно да управляват финансите си

Какво означава да имате проблем с парите? Може да изкарвате достатъчно, но в харченето да сте още по-добри.

Дори и да се опитвате да се придържате към определен бюджет, в края на месеца балансът отново ви убягва.

Има ли начин астрологията да ви помогне да управлявате парите си по-добре?

Ако не можете да управлявате финансите си добре, това не означава, че не сте добър човек, а по-скоро, че не ги приемате достатъчно сериозно.

Представителите на кои зодии не се справят добре с финансите и имат нужда от някой и друг съвет в това отношение?

One man’s hand gives dollars to other hand

Стрелец

Стрелците са много трудолюбиви, затова изкарването на пари не е толкова трудно за тях. Проблемът е да останат с пари. Ако искат да направят нещо забавно и приключенско, те ще го направят. Така че винаги са шокирани, когато видят баланса на сметката им.

Винаги се появяват изненади, такси и други неочаквани дългове. Стрелците предпочитат да имат преживявания, отколкото огромна банкова сметка.

Риби

Рибите са хора, които с готовност биха дали последните си пари на някой бездомник, дори ако това означава, че те трябва да се ограничават няколко дни. Рибите са безкористни и винаги слагат други преди себе си, дори и във финансов аспект да не е добре.

Нещото, което обичат в парите, е, че те могат да помогнат на хората.

Водолей

Родените под този знак не могат да устоят на новите технологии. Те са онези, които чакат в нощта преди пускането на нов телефон в продажба. Водолеите непрестанно правят проучвания и когато има нещо ново, те просто трябва да го имат.

Биха предпочели да имат нов компютър, а не дебела сметка и въпреки че понякога се опитват да бъдат по-отговорни и по-пестеливи, те са крайно непоследователни, когато става въпрос за финансите им и начина, по който управляват парите си.

Коментари
Зареждане...