Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Зодиите, обречени на любов през юни

Летните месеци, предразполагащи към страст и много силни емоции, ни карат да имаме чувството, че любовта се носи във въздуха.

Ето и кои са 3-те зодии, които ще се обвържат през първия летен месец.Зодиите, които ще срещнат любовта през юни

Телец

Общителните Телци бързо ще се запознават с хора, но до средата на месеца тяхното неумение да слушат събеседника си ще е пречка към сериозните отношения. Социалните събития ще се много, а интересните хора на тях още повече. Добрата новина е, че след 15-то число на месеца цялата Вселена ще ви помага да се „концентрирате“ и да откриете любовта, а от вас зависи дали ще я задържите.

Везни

Месецът за вас започва много напрегнато и наистина не му „виждате края“. Работа, ангажименти, отговорности се редуват постоянно и определено нямате време за нови запознанства и излизания.

Това не означава, че звездите не са ви подготвили огромна изненада. Любовта ви чака точно зад ъгъла, просто спрете да я търсете в „непознатото“стар приятел или добър колега ще са ключът към вашето щастие.

Риби

През юни с лекота ще се превръщате в център на внимание, благодарение на ведрото си настроение. Използвайте тази ваша сила и ще ви очакват прекрасни моменти с близки хора.

През месец юни ще имате много възможности за започване на нова връзка. От вас зависи дали нещата ще завършат като лятна авантюра, или като сериозна връзка.

Коментари
Зареждане...