Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Зорница е готова на всичко, за да разведе Коцето! (ВИДЕО)

Зорница е готова на всичко, за да има Коцето и това, че е женен никак не я спира.

Тази вечер в live предаването Big Brother: Most Wanted едно парти ще провокира Зорница отново да прояви близост към Константин, а с това отново ще си спечели  неодобрението на групата.

Само седмица преди финала Съквартирантите измислят нови тактики за победа, а петимата застрашени от изгонване отварят на живо „Пощата на номинираните“. Г

рандиозното парти, което Big Brother устрои за рождения ден на Джино ще доведе в Къщата специален гост от външния свят.

Тази приятна изненада обаче ще повлияе за пореден път чувствата на Зорница към Константин и ще я провокира да предприеме нови действия на близост.

Вместо за пореден път да я окуражат, неочаквано нейните най-близки хора в Къщата ще устроят на Линдарева своеобразен другарски съд, а каква ще бъде нейната реакция, предстои да разберем.

Една седмица преди финала лагерите в Къщата се пропукват все повече, а Съквартирантите измислят нови тактики за спечелване на мечтаната титла.

Докато някои залагат на отношенията с останалите, подмолни игри и дори денонощни тренировки във фитнеса, ексцентричната Луна ще се съсредоточи върху външния си вид, а по време на партито за рождения ден на Джино ще се развихри и покаже пред всички в целия си блясък.

Динко, Луна, Мариела, Фънки и Людмила са застрашени от напускане на Big Brother: Most Wanted само седмица преди финала на шоуто, а тази вечер петимата ще отворят на живо „Пощата на номинираните“.

Какви въпроси са им подготвили Съквартирантите и кой ще се раздели с Къщата завинаги, ще разберем тази вечер.

Вижте Видеото тук.

Коментари
Зареждане...