Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Зуека, заживя в разкошен палат в Испания

Водещият на „Господари на ефира“ – Васил Василев, по прякор Зуека, заживя в разкошен палат с любящата си съпруга-Ани, в топла Испания.

Зуека заживя в палат в Испания

Зуека и 2-рото му семейство дълго обитавали къща в луксозния квартал-Бенедорф.

Според запознати актьорът взел под наем вилата за няколко месеца, като имал намерение да прекара целия летен сезон по испанските плажове.

Господарят на ефира и жена му подбрали мястото, защото смятали, че там няма толкова голям наплив от българи, както е в Гърция, и ще си почиват спокойно като нормални туристи, но сгрешили в преценката си.

Оказало се, че в съседство до тях имало няколко нашенски семейства, които веднага ги забелязали и дори си позволявали да ги заговарят. За ВИП ваканцията си Зуека профукал целия си хонорар от последния сезон на „Като две капки вода“, който възлизал на 20 хиляди лева. С тях предплатил наема на имота, а остатъка запазил за покупки и храна.

С половинката му и детето рядко излизали по заведения не защото им се свидели пари, а понеже предпочитали домашния уют и тихите вечери. Всеки ден актьорът можел да бъде забелязан в близкия супермаркет от веригата „Карфур“, където пълнел количката с продукти по списък.

Макар да получавал непрекъснато покани за ангажименти на частно, Васил имал мяра и не бил готов да жертва времето, прекарано със семейството му, за няколко хилядарки отгоре. Точно на обратния принцип постъпил неговият сценичен партньор Димитър Рачков, който нямало да си отдели и седмица за почивка. В момента Митко обикалял страната с авторското си комедийно шоу, от което лапвал по 500 лева на минута. Комикът забавлява публиката със смешки и скечове в рамките на час и 40 минути срещу 80 лева за билет на човек.

Отделно от това приел да бъде атракция на няколко сватби и кръщенета. Все пак актьорът щял да се потопи в родното море в дупките между участията си и за поредна година имал намерение да погостува на стари приятели в Слънчев бряг, както и в родния Бургас.

Коментари
Зареждане...